Danfoss Ref Tools

Den essentielle alt-i-én mobilapp til køleteknikere


Få den vejledning, support, information og de værktøjer som du har brug for – både på kontoret og ude hos kunden.

Ref Tools er en gratis, kraftfuld app, der indeholder essentielle værktøjer, som alle køleteknikere har brug for i hverdagen.

Ref Tools, som tidligere hed Refrigerant Slider, repræsenterer den digitale udvikling i køleindustrien. HVAC-værktøjer bliver hele tiden mere intelligente, bedre og nemmere at anvende. Ref Tools sørger for, at du har dem alle lige ved hånden.

Se mere på Danfoss' hjemmeside 
 

Ny funktion!
Lagerstatus på produkter og direkte køb hos grossist

En ny funktion i Product Finder appen i Ref Tools viser dig nu informationer om tilgængelige produkter - blandt andet hos os i H. Jessen Jürgensen. 

Du har nu mulighed for at lave dine køb direkte fra Danfoss Ref Tools, når du allerede er på appen for at bruge de mange stærke servicefunktioner.

Find dit produkt, læg det i kurven og send din ordre afsted. 
 

Danfoss Coolselector®2

Danfoss Coolselector®2 hjælper dig med at optimere energiforbruget og øge effektiviteten i et hvilket som helst HVACR-system.

Med Danfoss Coolselector kan du foretage objektive beregninger baseret på en række driftsbetingelser såsom kølekapacitet, kølemiddel, fordampning og kondenseringstemperatur – og udvælge de komponenter, der passer bedst til dit projekt og behov.

Vi anvender Danfoss Coolselector, fordi det gør vores arbejdsdag meget lettere.

Gå til Danfoss Coolselector