Job og karriere hos H. Jessen Jürgensen

Vi synes, det skal være fedt at gå på arbejde

Hos H. Jessen Jürgensen har vi dygtige medarbejdere, der alle bidrager til at sikre et højt serviceniveau såvel eksternt som internt. For at yde vores bedste i hverdagen, er det vigtigt for os, at vi har det godt med hinanden. Vi skal som kolleger medvirker til at gøre det rart og sjovt at gå på arbejde. Vi tror på, at vi med dette udgangspunkt har de bedste forudsætninger for at skabe positive resultater for vores kunder og for vores virksomhed.

Vi søger løbende nye dygtige kolleger, der kan være med til at videreudvikle vores virksomhed og virksomhedskultur, samt vores tætte samarbejde med eksterne partnere og kunderne i den danske kølebranche.

Er du interesseret i en karriere, hvor du er sikker på at udvikle dig både personligt og fagligt? Så bliv en del af teamet hos H. Jessen Jürgensen. 

 

Ledige stillinger

Vi glæder os til at byde vores kommende kollega velkommen

Er det dig, vi søger?

Hos H. Jessen Jürgensen søger vi løbende nye kolleger til vores afdelinger inden for teknisk salg, indkøb, logistik, bogholderi, administration og markedsføring.

Vi er en del af en hurtigt udviklende branche, så selvom vi ikke har ledige stillinger i virksomheden, så er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du er lige præcis den person, vi ikke vidste, at vi manglede i vores team.

Ledige stillinger

Trivsel, sundhed og socialt samvær en vigtig del af arbejdsdagen

Vi tilbringer en stor del af vores vågne timer sammen, så det er vigtigt, at vi har det godt med os selv og hinanden. Vi har derfor stort fokus på at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø, der motiverer og giver vores medarbejdere mere energi og overskud til at hjælpe hinanden og vores samarbejdspartnere. 

Trivsel

Med et øget ønske om at sætte fokus på trivsel er der nedsat et trivselsudvalg på tværs af virksomheden - et talerør mellem ledelse og medarbejdere - som er med til at sikre at behov, ønsker og initiativer kommer fra tanke til handling.

Trivselsudvalget faciliterer blandt andet den årlige Great Place To Work undersøgelse, samt aktiviteter og indsatser forbundet hermed. 

Gruppen er medansvarlig for at sundhed og trivsel på arbejdspladsen bliver en sjov og naturlig del af vores fælles hverdag. Blandt andet igennem
 ”Walk & Talk” , hvor det to gange om ugen er muligt at forlænge frokostpausen, og går en tur i området.

Vi har det bedst, når vores medarbejdere har det godt

Hos H. Jessen Jürgensen værner vi om vores medarbejderes helbred og velbefindende. 
Alle vores ansatte har en sundhedsordning. Ordningen giver blandt andet mulighed for at søge hjælp og behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør, zoneterapeut samt psykolog.

Vi tager eventuelle skavanker i opløbet, og derfor er det naturligt at sundhedsforsikringen bliver brugt forebyggende, så vores medarbejdere kan være den bedste udgave af dem selv.

En aktiv personaleforening, der skaber rammerne for øget arbejdsglæde, hygge og sammenhold

Vores personaleforening er ansvarlig for at arrangere vores årlige sommerfest og julefrokost, så oplevelsen forbliver et hyggeligt og sjovt samtaleemne, længe efter arrangementet er løbet af staben. Derudover har personaleforeningen også ofte en praktisk finger med i spillet, når interessante, spændende og sjove initiativer søsættes på tværs af virksomheden.