Grønne løsninger

Hos H. Jessen Jürgensen værner vi om miljøet og ressourcerne. Vi har stor fokus på miljørigtige og energieffektive løsninger, og stræber efter at være på forkant med den klima- og køletekniske grønne udvikling.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af produkter til at sikre den bedste effekt og mest miljørigtige løsning - både nu og på længere sigt.

Med forventning om, at der også fremover kommer flere restriktioner i forhold til de traditionelle HFC- kølemidler, er det fortsat nødvendigt og meget relevant at dykke ned i mulighederne inden for de naturlige kølemidler og lære dem bedre at kende.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej

CO2

Vi tilbyder blandt andet

- CO2 condensing units, SMC Frigo
- CO2 condensing units, Panasonic
- CO2 varmepumper, Mitsubishi

Fokus på grønne miljøvenlige løsninger indenfor klima, køl og frost og i særdeleshed løsninger med CO2 som kølemiddel er stærkt stigende og får større og større betydning i såvel kommerciel- som industrielle sammenhæng.

Søger du dybere viden og sparring omkring CO2 løsninger? Hos H. Jessen Jürgensen har vi et kompetent team af medarbejdere suppleret af vores stærke CO2-specialistteam. De sidder klar til at hjælpe dig og dine projekter godt på vej.

Mere om CO2-muligheder

Propan (R290)

Vi tilbyder blandt andet

- Propan varmepumper- reversible og højtemperatur, BlueBox
- Propan luft til vand og luft til luft varmepumper, Clivet

Der er fuld fart på udviklingen af propan-løsninger inden for køl og varme. Hos H. Jessen Jürgensen finder du kompetente sparingspartnere, så du og dine kunder opnår de ideelle løsninger.

Mere om propan-muligheder

Ammoniak (NH3)

Vi tilbyder blandt andet

- anlæg fra Evapco
- anlæg fra TechnoFreddo

Ammoniak er et yderst effektivt kølemiddel, som giver mening i mange sammenhænge. Traditionelt er Ammoniak kølemidlet set anvendt til store industrielle køleformål og store varmepumper, grundet ofte høj investering, hvor en vis skala har været relevant for finansiel attraktivitet. Men der har også indenfor ammoniak været en spændende udvikling de senere år med fokus på lav påfyldning. Det gør det attraktivt for flere at se mod ammoniak-løsninger.

Tag kontakt for mere information

CO2 

Vi tilbyder blandt andet

- CO2 condensing units, SMC Frigo
CO2 condensing units, Panasonic
CO2 varmepumper, Mitsubishi

Fokus på grønne miljøvenlige løsninger indenfor klima, køl og frost og i særdeleshed løsninger med CO2 som kølemiddel er stærkt stigende og får større og større betydning i såvel kommerciel- som industrielle sammenhæng. 

Søger du dybere viden og sparring omkring CO2 løsninger?
Hos H. Jessen Jürgensen har vi et stærk team af medarbejdere suppleret af vores stærke CO2-specialistteam. De sidder klar til at hjælpe dig og dine projekter godt på vej.

Propan (R290)

Vi tilbyder blandt andet 

- Propan varmepumper - reversible og højtemperatur, BlueBox
- Propan varmepumper og chillere, FrigoPlus 

Der er fuld fart på propan-løsninger indenfor køl og varme på det danske klima- og kølemarked. Hos H. Jessen Jürgensen finder du kompetente sparingspartnere, så du og dine kunder opnår de idelle løsninger.

Ammoniak (NH3)

Vi tilbyder blandt andet

- anlæg fra Evapco
- anlæg fra TechnoFreddo
 

Ammoniak er et yderst effektivt kølemiddel, som giver mening i mange sammenhænge. Traditionelt er Ammoniak kølemidlet set anvendt til store industrielle køleformål og store varmepumper, grundet ofte høj investering, hvor en vis skala har været relevant for finansiel attraktivitet. Men der har også indenfor ammoniak været en spændende udvikling de senere år med fokus på lav påfyldning. Det gør det attraktivt for flere at se mod ammoniak-løsninger.

Gode råd og viden om grønne løsninger

Læs mere

Kurser og træning 

Hos H. Jessen Jürgensen deltager vi i faglige arrangementer. Og vi afholder løbende kurser og træning, hvor vi deler erfaringer og viden med den danske klima- og kølebranche - særligt med fokus på grønne og miljøvenlige løsninger. 

CO2, propan, ammoniak - mulighederne er mange, når det miljørigtige køle- og klimaanlæg skal findes. Vil du opdateres på tendenser i markedet, dine produktmuligheder mm, så tjek dine kursus og træningsmuligheder hos H. Jessen Jürgensen.
 

Kurser og træning

Vi sidder klar til at hjælpe dig


Vi tilbyder ikke alene et bredt produktsortiment, men også solid vejledning og teknisk produktsupport
- før under og efter installation.
Lad os supportere dig til de rette løsninger.
Kontakt teamet