Energieffektive klimaanlæg, varmepumper og proceskøl

Hos H. Jessen Jürgensen finder du et omfattende udvalg af driftssikre og energieffektive klimaanlæg, varmepumper og proceskøleanlæg, designet og produceret af erfarne og dygtige samarbejdspartnere – blandt andre Clivet, BlueBox, Mitsubishi Heavy Insustries, Aermec.  

Hvad end du søger små anlæg på få kW, store anlæg på mange kW - eventuelt som en kaskade løsning, så er du klikket ind på det rette sted. Hos os finder du produkter til enhver installation. Og med et hvert kølemiddel, om end vi har stort fokus på de miljøvenlige af slagsen – propan, ammoniak og CO2. 

Vi tilbyder dig et bredt produktsortiment, solid vejledning og teknisk produktsupport - før, under og efter installation.

Klimaanlæg i sortiment

Nedenfor kan du tilgå de produkter, som er oprettet online. Det er ikke alle vores produkter, som er tilgængelige her.
Nogle produkter er på vej i shoppen, nogle er bestillingsvarer.
Kan du ikke finde det, som du søger, så husk at vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 27 06 07.

Få overblik over klimabrands og produkter

I klima-kataloget finder du klimaprodukter fra Mitsubishi Heavy IndustriesPanasonic ClivetGreeAermecBluebox med flere. Du finder specifikationer, teknisk dokumentation og vejledende priser. 

Produkterne findes endvidere i 
webshoppen.

Klimaprodukterne er til installation i både almindelige husstande, sommerhuse og virksomheder - alle steder, hvor fokus er lagt på energivenlige og fremtidssikrede løsninger med en lang levetid. 

Gå til katalog 

Klimatilbehør er en del af pakken 

I kataloget for klimatilbehør finder du klimamontage, værktøj og serviceudstyr samt kemi til installation og service på varmepumper og klimaanlæg.

Gå til katalog   
Klima

Hvad end du søger små anlæg på få kW, store anlæg på mange kW - eventuelt som en kaskade løsning, så er du klikket ind på det rette sted.

Hos os finder du produkter til enhver installation. Og med et hvert kølemiddel, om end vi har stort fokus på de miljøvenlige af slagsen – propan, ammoniak og CO2.

Se flere brands