Kurser og træning
i grønne klima- og køleløsninger 

Hos H. Jessen Jürgensen deltager vi i faglige arrangementer. Og vi afholder løbende kurser og træning, hvor vi deler erfaringer og viden med den danske klima- og kølebranche - særligt med fokus på grønne og miljøvenlige løsninger. 

CO2, propan, ammoniak - mulighederne er mange, når det miljørigtige køle- og klimaanlæg skal findes. Vil du opdateres på tendenser i markedet, dine produktmuligheder mm, så tjek dine kursus og træningsmuligheder hos H. Jessen Jürgensen.

"Turen til Italien kan anbefales. Selv for en, som har god erfaring med CO2, er træningen absolut lærerig - også den grundlæggende. Dertil var det spændende at se SCM Frigos brede program fra condensing unit til de store PACK. 
- Rune Høyer, SA-AL Køleteknik 

Kursus i CO2-løsninger

Bliv klar til at møde fremtidens behov indenfor CO2-løsninger. 

Markedsefterspørgslen er stigende og der er fart på udviklingen. På en kursusdag på en af H. Jessen Jürgensens lokationer bliver du opdateret på udviklingen indenfor CO2-løsninger og får kendskab til produktmuligheder i markedet. 

Vi tager en kort teoreitsk gennemgang og træning, så du er klar til at møde hverdagen og de næste CO2-installaioner.  

Varighed: 4 timer 
Pris: Gratis
Deltagere: 10-12 personer pr hold 
Dato:
Løbende 
Kontakt: Thomas Toft, tto@hjj.dk, tlf.: 76 33 61 18

Kursus i CO2-løsninger, udvidet

Som en del af den verdensledende kølegrossoist og -producent Beijer Ref AB, har vi mulghed for at tilbyde et udvidet kurses i CO2-løsninger på vores eget træningsakademi i Italien. Her med særligt fokus på anlæg fra SCM Frigo.

Du bliver opdateret på udviklingen indenfor CO2-løsninger og får kendskab til produktmuligheder i markedet. Og gennem et udvidet teoretisk og praktisk forløb over to dage, lærer du at betjene CO2-køleanlæg i forskellige konfigurationer, lige fra condensing units til komplette racks med parallelt koblede kompressorer samt de nyeste generationer af ejectorer.

Varighed: 3 dage  
Pris: Ring for mere information
Deltagere: 10-12 personer pr hold 
Dato: 
Næste tur, septemper 2023
Kontakt: Thomas Toft, tto@hjj.dk, tlf.: 76 33 61 18

Vi sidder klar til at hjælpe dig


Vi tilbyder ikke alene et bredt produktsortiment, men også solid vejledning og teknisk produktsupport
- før under og efter installation.
Lad os supportere dig til de rette løsninger.
Kontakt teamet