Teknisk rådgivning om klima, køl og frost af erfarne teknikere

Som kunde hos H. Jessen Jürgensen har du en professionel samarbejdspartner, du kan bruge til teknisk rådgivning og support om klima, køl og frost. Du har altid vores fagspecialister til din rådighed, når du har behov for viden om, hvilke produkter og services, som kan bidrage til at løse din køletekniske opgave mest effektivt.
 

Kontakt en specialist

Din servicepartner af kvalitetsprodukter og køleteknisk viden

Vi tilbyder, et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet fra førende internationale såvel som nationale brands. Vores medarbejdere er specialister i vores produkter, så vi altid er i stand til at give dig den bedst mulige rådgivning før, under og efter du har købt dine varer hos os.

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning eller opstår der spørgsmål eller udfordringer, så kan du altid kontakte en af vores medarbejdere. Vi rådgiver om produkter, energi- og miljøoptimering, beregning af anlæg, vedligehold og komponentvalg ved reparation af anlæg. Vi er din installatørs livline, når der er behov for teknisk support.

Vi hjælper dig til at udføre dit arbejde hurtigere og bedre

Som servicepartner er det vores opgave at tilbyde dig produkter, service og viden, som bidrager til, at du kan udføre dit arbejde bedre og hurtigere.

Derfor er det nødvendigt, at vi som servicepartner kan give dig de bedste produkter og den nyeste viden om udviklingen i branchen, så du føler dig tryg ved at kontakte os, når du har brug for rådgivning om køl og frost.

Produktspecialister med mange års erfaring fra kølebranchen

Vores produktsortiment og brede tekniske viden er det, der adskiller H. Jessen Jürgensen fra andre grossister. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring fra køleindustrien, og de er specialister inden for deres fagområde.

Vores køletekniske baggrund betyder, at vi har indgående erfaring med og forståelse for både teoretiske og praktiske elementer af dit køleprojekt. Produktspecialisterne hos H. Jessen Jürgensen kan derfor rådgive og supportere dig før, under og efter, du har købt dine varer hos os.

Udover vores generelle køle- og komponent kompetencer har vi et mål om at være markedets mest kompetente sparringspartner indenfor nedenstående fagområder, og derfor har vi dedikerede kølespecialister ansat til løbende at sikre, at vi altid er på forkant med udviklingen, og kan give dig de bedste anbefalinger til køleløsningerne.

• Industrikøl, hvor ammoniak og CO2 løsninger er i vores værktøjskasse.
• Elektronik, styringer, hvor vi fører markedets to førende mærker Danfoss ADAP- KOOL og Carel.
• Kommerciel køl, med CO2 løsninger og komponenter til mange formål, hvor bl.a. Bitzer kompressorer, Danfoss styringer, LuVe og Searle fordampere og kølere er hjørnestene.
• Klima- og chiller løsninger til alt fra sommerhus til serverum samt løsninger til kontorer, hoteller mm.
• Et bredt kølemiddelprogram, hvor både HC, HFC, HFO og CO2 produkter sikrer markedet stor tilgængelighed.

Vores tætte samarbejde med vores leverandører giver dig særlige fordele     

Vi har et unikt og langvarigt samarbejde med vores leverandører, som betyder, at vores fagspecialister har adgang til produktviden og kurser, som kun stilles til rådighed for udvalgte samarbejdspartnere.

På den baggrund er vi altid på forkant med den teknologiske udvikling, har en konstant føling med, hvad der sker i kølebranchen både internationalt såvel som nationalt, og vores medarbejdere har et omfattende produktkendskab.

Vores leverandører er udvalgt med afsæt i, at de tilbyder et kvalitetsprodukt, men også på grund af og deres evne til at være innovative og udvikle de rigtige produkter til det danske marked, som overholder de lov- og energikrav, der er gældende her.

Som kunde hos H. Jessen Jürgensen har du direkte og let adgang til hele verdens køletekniske viden, og vi deler den hellere end gerne med dig som kunde. 

Vi er installatørens livline, når uheldet er ude

Nedbrud og fejl på maskiner sker desværre ikke altid inden for almindelige åbningstider, og uheld kan opstå på ethvert givent tidspunkt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi er til rådighed for dig alle døgnets 24 timer hele året rundt, så du altid kan komme i kontakt med en fagspecialist, som er i stand til at yde teknisk support, når du har allermest brug for det, uanset om du har brug for teknisk rådgivning, fejlsøgning eller har akut behov for at bestille eller modtage varer på alle tidspunkter af døgnet.