Logo


SCM FRIGO

SCM FRIGO er førende inden for design og produktion af codensing units, boostere og kølere samt kendt for deres brug af avancerede teknologier - særligt i deres stærke portefølje af CO2-produkter.

Virksomheden har et bredt program af køle- og frostsystemer med ydelse fra få kW op til MW.

Inden for kommerciel køl tilbyder SCM FRIGO omfattende løsninger til forskellige behov. Fra kompakte applikationer til dagligvarebutikker, til større opsætninger til hypermarkeder.

Inden for industriel køl er SCM FRIGO's tilbud også robust, her finder man nogle af de mest omfattende serier af industrielt køleudstyr og industrielle kølere. Applikationer designet til kølerum for opbevaring og distribution af madvarer, skøjtebaner og forarbejdningsanlæg.

SCM FRIGO er ligesom H. Jessen Jürgensen en del af Beijer Ref koncernen.


Produktkategorier i webshoppen


Det er ikke alle vores produkter, som er tilgængelige online. Nogle produkter er på vej i shoppen, nogle er bestillingsvarer.
Kan du ikke finde det, som du søger, så husk at vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 27 06 07.

CUBO2 condensing units - et godt valg af CO2-anlæg

En serie miljøvenlige CO2 condensing units til medium- og lavtemperatur køleanlæg. Kompakte og højeffektive units udstyret med BLDC kompressor med variabel hastighed. Kan kommunikere direkte med køleenhederne. Nemme at installere. Et miljøvenligt alternativ til traditionelle HFC-units.

CUBO2 Smart


En serie miljøvenlige CO2 Condensing Units til mediumtemperatur køleanlæg med en kapacitet på op til 9 kW. CUBO2 Smart er et miljøvenligt alternativ til traditionelle HFC aggregater.

CUBO2 Aqua


En serie miljøvenlige CO2 Condensing Units til mediumtemperatur køleanlæg med en kapacitet på op til 9 kW. Et godt alternativ til traditionelle HFC aggregater.

CUBO2 Plus


En serie miljøvenlige CO2 Condensing Units til mediumtemperatur køleanlæg med en kapacitet på op til 33 kW. Et godt alternativ til traditionelle HFC aggregater.

Kurser og træning 

Hos H. Jessen Jürgensen afholder vi løbende kurser og træning, hvor vi deler erfaringer og viden med den danske klima- og kølebranche - særligt med fokus på grønne og miljøvenlige løsninger.

SCM FRIGO er en integeret del af vores program, både med 1 dags kurser på vores lokationer i Danmark og flerdags kurser på SCM FRIGOs lokationer i Italien. 

Se mere her

Er du til kataloger?

Selvom du kan finde dine SCM FRIGO produkter online, kan det til tider være en fordel at have et overblik via et katalog. Her finder du et overblik over CO2 condensing units fra CUBO2-serien. 

Download katalog       Bestil trykt katalog

Vi sidder klar til at hjælpe dig


Vi tilbyder ikke alene et bredt produktsortiment, men også solid vejledning og teknisk produktsupport
- før under og efter installation.
Lad os supportere dig til de rette løsninger.
Kontakt teamet

Mangler du en specialist?
Ring: +45 70 27 06 07
Besøg vores webshop
Bestil når det passer dig
Levering og afhentning
Se de mange muligheder
Få et komplet overblik!
Log ind på din profil