Håndværkerbutikker i Ballerup, Aarhus og Kolding

Her finder du alt, hvad du har brug for

I vores afhentningsbutikker i Ballerup, Aarhus og Kolding kan du finde alt, hvad du lige står og mangler for at kunne udføre et stykke arbejde. Vi har et bredt produktsortiment og faglærte butiksmedarbejdere, som kan give dig den rette professionelle vejledning i korrekt brug af vores produkter.

 

Vi har det, du lige står og mangler

Vores håndværkerbutikker har et fast og bredt sortiment af varer, som henvender sig til de fleste professionelle installatører og montører. Derudover har vi også et sortiment af produkter, der dækker mere specifikke og situationsbestemte behov.

Vores faste sortiment fyldes op løbende således, at du ikke går forgæves, når du kommer i butikken. Mangler du en vare, reservedel eller et værktøj, så skal vi nok finde en løsning til dig.
 

Professionel vejledning

Vores medarbejdere i butikken er faguddannede, så har du spørgsmål, kan du altid søge professionel rådgivning hos dem. Det er vigtigt for os at tilbyde kunderne branchens bedste vejledning uanset, hvilken udfordring de måtte have.

Når du kommer i butikken, vil du opleve, at du bliver mødt af fagfolk, der forstår dine udfordringer og behov. I butikken kan du blandt andet få vejledning om vores brede varesortiment, leveringsmuligheder, online services og om H. Jessen Jürgensens mange andre services.

Når det skal gå rigtigt hurtigt

Vores medarbejdere gør altid alt, hvad de kan for at sørge for, at du får dine varer, så hurtigt som muligt. Når tiden er knap, kan du altid ringe og bestille varerne på forhånd, og så sørger vi for, at du kan afhente dem i butikken og tage dem med uden at skulle bruge tid på at vente.

Har du særlige behov for varer, services eller support, så tag en snak med en af medarbejderne i butikken.