Chillventa 2024

Vi har den store fornøjelse at invitere Nordic Climate Group Danmark til Chillventa - verdens førende messe for køleteknologi i Nürnberg, Tyskland

Program, opdateres løbende 

  • 7. oktober 2024 Forventet afgang mandag morgen 
  • 10. oktober 2024 Forventet hjemkomst torsdag aften 

Der bliver indlagt 3 indlæg á 1-1½ times varighed hos H. Jessen Jürgensens samarbejdspartnere. Ellers prioriteres det, at du har tid tid til på egen hånd at opleve messen, hvor branchens nyeste køleteknologier og produkter præsenteres. 

Dertil at du har mulighed for at deltage i informative indlæg samt at netværke med branchens mange producenter. Der arrangeres et fælles aftenarrangement, dato fastsættes senere.

Pris

Forventet egenbetaling på 9.500 kr. pr. person for hotelværelse inklusive morgenmad, booket via H. Jessen Jürgensen. Vi har sikret overnatning for alle deltagere på samme sted for optimalt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag 

Vi ser frem til en inspirerende tur med hyggeligt samvær. Tilmeld op til to personer pr. selskab i Nordic Climate Group Danmark via linket nedenfor. Tilmeldingen er bindende, dog ikke personafhængig. Har du brug for yderligere information, så hold dig til ikke tilbage med at kontakte Sales Director Ulrich Basse på telefon 20 89 04 61.

Tilmeld dig her

Tur-partner

Deltagere fra H. Jessen Jürgensen

Logo

Kjeld Andreasen

Teknisk salgskonsulent


Mobil: +45 92 44 11 73
Email: kja@hjj.dk

Kolding

Logo

Brian Tulstrup

Key Account Manager


Mobil: +45 40 75 07 70
Email: btu@hjj.dk

Aarhus N

Logo

Ulrich Basse

Sales Director

Direkte: +45 87 52 17 20
Mobil: +45 20 89 04 61
Email: uba@hjj.dk

Aarhus N

Vil du vide mere om Chillventa?

Chillventa er verdens førende messe for køleteknologi, og finder sted hvert andet år. I år ligger messen fra den 8. - 10. oktober – åbningstid alle dage fra 09:00 - 18:00. 
På messen kan du opleve en mangfoldig udstilling af produkter, udstyr, systemer, applikationer og komponenter til køling, AC, ventilation og varmepumper samt serviceydelser, tilbehør og værktøjer. 
Via følgende link kan du løbende holde dig opdateret på årets udstillere samt få et overblik over messeområdet
Temaerne på årets messe er blandt andet:
  • Bæredygtighed 
  • Energiydelse 
  • Digitalisering 
  • Kølemidler 
Du kan følge Chillventa på LinkedIn, TwitterFacebook og Youtube.