Ny Sales Director
sætter øget fokus på HVAC-løsninger

20. november 2023

Mogens Tiedemann bliver Sales Director for den nyoprettede klima-division i H. Jessen Jürgensen. Udnævnelsen sker i forbindelse med, at vi deler vores køle- og klima-aktiviteter i to separate divisioner

Mogens skal især styrke det kommercielle fokus og får ansvaret for at skærpe kendskabet til vores klimaløsninger og klimakompetencer. 

Kim Kirkegaard, som hidtil har stået i spidsen for vores klima-aktiviteter, vil fremadrettet være teknisk ansvarlig og med sine mange års erfaring og know-how sikre stærke løsninger samt support. 

Mogens har i de seneste to år været salgs- og produktchef hos isoleringsgrossisten Armadan, hvor han blandt andet har været med til at styrke Armadans fokus på passiv brandsikring. Størstedelen af sin 25 års erfaring har Mogens brugt i leverandør- og grossistleddet, blandt andet i VVS-branchen, og han kommer til H. Jessen Jürgensen med et stort kendskab til markedet. 

”Jeg vil fokusere på at øge kendskabet til vores klima-løsninger og positionere H. Jessen Jürgensen som en kompetent og videnstærk partner for de professionelle,” siger Mogens Tiedemann.   

”H. Jessen Jürgensen er en del af Beijer Ref-koncernen; verdens-ledende grossist inden for køle- og klimaløsninger, hvor man igennem de senere år har øget fokus på klima og oplever stor succes. Naturligt øger vi også fokus i Danmark, og til det er Mogens en stærk profil at sætte i front,” siger Thomas Dalsgaard CEO for Beijer Ref Denmark, herunder H. Jessen Jürgensen.