Ny organisationsstruktur i H. Jessen Jürgensen

20. november 2023

For at sikre det danske marked de bedste tænkelige klima-, køle-, og fryseløsninger – og udnytte kompetencerne blandt selskabets medarbejdere bedst muligt, deler vi nu organisationen i to divisioner med to nyudnævnte Sales Directors. 

 

”Ændringen sker med ønske om vækst i begge segmenter, øget kundefokus og en mere harmonisk organisation med tid til rette fokus. Vores produktprogram bliver mere og mere kompleks, hvor lovgivningen og digitale løsninger hele tiden ændrer sig og udvikler sig. Derfor har vi i stigende grad brug for at samle specialister i de to segmenter for at kunne servicere markedet professionelt”, siger Thomas Dalsgaard CEO for Beijer Ref Denmark, herunder H. Jessen Jürgensen. 

 

De nye divisioner giver medarbejderne øget mulighed for at specialisere sig inden for produkternes forskellige anvendelsesområder og sikrer dermed, at H. Jessen Jürgensen kan tilbyde en endnu bedre skræddersyet og akkurat vejledning uanset behov og udfordring. 

 

Ulrich Basse bliver Sales Director for køle-divisionen, mens Mogens Tiedemann bliver Sales Director for klima-divisionen.